1. IDENTIFICACIÓN DEL TITULAR
Sergi Armengol Barriga, es el titular del sitio web que Usted visita, con DNI 47.812.317-D y domicilio
social en C/FARMÀCIA LOCAL 26 AP7 LLINARS PARK, 08450 Llinars del Valles – Barcelona siendo el Responsable del tratamiento de los datos
personales del Usuario, por lo que en el tratamiento de sus datos de carácter personal, garantiza el cumplimiento
de la normativa vigente en materia de protección de datos LOPD y RGPD, así como a la normativa sobre Servicios de
la Sociedad de la Información y el Comercio Electrónico (LSSICE o LSSI), por lo que se facilita la siguiente información
del tratamiento.
Esta política de privacidad establece la forma y proporciona la información necesaria sobre la gestión y el
tratamiento de los datos personales recogidos en esta web. El usuario deberá leerla y aceptarla antes de seguir en
la misma.

2. MENORES
Queda prohibido el acceso y uso de este sitio Web a los menores de 18 años que no estén debidamente
autorizados. Sergi Armengol Barriga, entiende que desde el momento en que un menor accede a esta
Web, cuenta con el permiso de sus padres, de su tutor o de su representante legal.
Sergi Armengol Barriga informa que existen programas informáticos para acotar la navegación
mediante el filtro o bloqueo a determinados contenidos

3. ENVÍO Y REGISTRO DE DATOS PERSONALES
El envío de datos de carácter personal es obligatorio para solicitar información, contactar, suscribirse a nuestros
boletines y/o realizar operaciones comerciales o mercantiles con Sergi Armengol Barriga No facilitar los
datos personales solicitados o el no aceptar la presente política de protección de datos supone la imposibilidad de
llevar a cabo las solicitudes realizadas por el interesado o suscribirse a nuestros boletines.

4. FINALIDAD DEL TRATAMIENTO DE DATOS
Los datos que le solicitamos en todo momento, son los adecuados, pertinentes y estrictamente necesarios para la
finalidad para la que se recogen. Como usuario nos certifica que todos los datos que nos envíe o proporcione a
través de estos formularios son ciertos, veraces y pertinentes para la finalidad que han sido solicitados. En función
del formulario o apartado al que acceda, la información que nos proporcione se utilizará para las finalidades
descritas a continuación:
1. Las que particularmente indiquemos en cada una de las páginas donde aparezca el formulario de electrónico de
registro, contacto, consulta o similar.
2. Atender sus solicitudes e infor

7. CONFIDENCIALIDAD Y CESIÓN DE DATOS
Sus datos serán tratados con el máximo celo por todos nuestros colaboradores o empleados en cualquier fase de los
servicios que prestamos, siendo sus datos utilizados exclusivamente con las finalidades que le hemos indicado
anteriormente.
Sergi Armengol Barriga, le garantiza que sus datos no serán cedidos ni comunicados a ningún tercero,
excepto en los casos legalmente previstos y en el caso en que dicha cesión se encuentre amparada por la
legislación, o bien sea imprescindible para poder cumplir el servicio solicitado y/o contratado. En el caso de ceder
sus datos fuera de estos supuestos le solicitaremos su autorización expresamente.

8. INCORPORACIÓN DE DATOS DE TERCEROS
En el caso de que nos facilite datos de carácter personal de terceras personas, declara que se encuentra autorizado
por esas personas para facilitar sus datos, y declara que les ha informado previamente de todo lo que recoge la
presente política de privacidad, especialmente de los datos nuestra empresa y de cómo ejercer los derechos que la
ley les otorga. En ese sentido Sergi Armengol Barriga, no asume ninguna responsabilidad sobre los
datos de estos terceros que nos facilite, siendo su exclusiva responsabilidad contar con la autorización anticipada
y proporcionar la información necesaria a los interesados.

9. EJERCICIO DE DERECHOS
En todo momento, nos podrá remitir una comunicación por escrito al domicilio social de Sergi Armengol Barriga, o al correo electrónico: info@armengolautomocio.com incluyendo fotocopia de su DNI u otro documento que
nos permita identificarle, en caso de querer ejercer sus derechos de protección de datos personales. Los derechos
que puede ejercer son los siguientes:
1. Derecho de acceso, rectificación, portabilidad y supresión de sus datos , así como la limitación u oposición
a su tratamiento.
2. Derecho a realizar una reclamación ante la autoridad de control, en este caso, la Agencia Española de
Protección de Datos, si lo considera oportuno.
3. Derecho a cursar baja en nuestros servicios de subscripción, enviando un correo electrónico a:
info@armengolautomocio.com indicando en su solicitud: BAJA SUSCRIPCIÓN.
4. Derecho a revocar el consentimiento prestado para el tratamiento de sus datos en cualquier momento
siempre que sea posible. Si bien esta revocación en ningún caso tendrá carácter retroactivo.

10. ACEPTACIÓN Y CONSENTIMIENTO
Mediante la marcación obligatoria de las casillas de aceptación de nuestra “Política de Privacidad” y “ Aviso Legal” y
la entrada de datos en los campos de nuestros formularios ,el usuario acepta expresamente y de forma libre e
inequívoca, que sus datos son necesarios para atender su petición, declarando haber sido informado de las
condiciones sobre protección de datos de carácter personal, aceptando y por tanto consintiendo el tratamiento de
sus datos por parte de Sergi Armengol Barriga, en la forma y para las finalidades indicadas en la
presente Política de Privacidad.

11. MEDIDAS DE SEGURIDAD
Sergi Armengol Barriga, ha adoptado todas las medidas técnicas y organizativas necesarias para
garantizar la seguridad de los datos personales que nos proporcione. Evitando así su alteración, pérdida,
tratamientos o accesos no autorizados. No obstante, lo anterior, el usuario reconoce y acepta que las medidas de
seguridad en Internet no son seguras al 100 % por 100 %.

12. MODIFICACIONES DE LA PRESENTE POLÍTICA DE PRIVACIDAD
Sergi Armengol Barriga, puede alterar la presente política de privacidad para adaptarla a las
modificaciones que se produzcan o por los cambios legislativos que vayan apareciendo y afecten a las políticas
recogidas en este documento. Como consecuencia, recomendamos que lo revise periódicamente, así como que se
ponga en con nosotros ante cualquier tipo de duda o incidencia en el correo electrónico: mail en nuestra dirección
postal C/ PAU PICASSO, 1308319-DOSRIUS (BARCELONA) o llamándonos al tel. 938413259

——————————————————————–
POLÍTICA DE PRIVADESA

1. IDENTIFICACIÓ DEL TITULAR
Sergi Armengol Barriga, és el titular del lloc web que Vostè visita, amb DNI 47.812.317-D i domicili social
en C/FARMÀCIA LOCAL 26 AP7 LLINARS PARK, 08450 Llinars del Valles – Barcelona essent el Responsable del tractament de les dades
personals de l’Usuari, per la qual cosa en el tractament de les seves dades de caràcter personal, garanteix el
compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades LOPD i RGPD, així com la normativa sobre
Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI), per la qual cosa es facilita la següent
informació del tractament.
Aquesta política de privadesa estableix la forma i proporciona la informació necessària sobre la gestió i el
tractament de les dades personals recollides en aquesta web. L’usuari haurà de llegir-la i acceptar-la abans de seguir
fent-la servir.

2. MENORS
Queda prohibit l’accés i ús d’aquest lloc web als menors de 18 anys que no estiguin degudament autoritzats.
Sergi Armengol Barriga, entén que des del moment en què un menor accedeix a aquesta Web, compta
amb el permís dels seus pares, del seu tutor o del seu representant legal.
Sergi Armengol Barriga informa que existeixen programes informàtics per fitar la navegació mitjançant
el filtre o bloqueig a determinats continguts

3. ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES PERSONALS
L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per sol·licitar informació, contactar, subscriure’s als nostres
butlletins i/o realitzar operacions comercials o mercantils amb Sergi Armengol Barriga. No facilitar les
dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de
dur a terme les sol·licituds realitzades per vostè, o subscriure’s als nostres butlletins.

4. FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES
Les dades que li sol·licitem a tot moment, són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat
per la qual es recullen. Com a usuari ens certifica que totes les dades que ens enviï o proporcioni a través d’aquests
formularis són certs, veritables i pertinents per a la finalitat que han estat sol·licitades. En funció del formulari o
apartat al que accedeixi, la informació que ens proporcioni s’utilitzarà per a les finalitats descrites a continuació:
1. Les que indiquem en cadascuna de les pàgines on aparegui el formulari d’electrònic de registre, contacte,
consulta o similar.
2. Per atendre les seves sol·licituds i informar sobre els nostres serveis, encàrrecs o qualsevol tipus de petició que
realitzi a través de qualsevol de les formes de contacte de la nostra web.
3. Per facilitar als nostres usuaris la subscripció a les nostres publicacions, notícies periòdiques o bloc.
4. Per poder elaborar estadístiques amb finalitats comercials.
5. Per enviar comunicacions comercials pròpies relacionades amb els nostres productes, serveis, novetats o
promocions, a través de qualsevol mitjà electrònic, postal o telefònic, així com d’empreses que col·laborin amb
PIME Aquests tercers mai tindran accés a les seves dades personals, i aquestes comunicacions sempre seran sobre
productes i serveis relacionats amb el nostre sector.

6. Per facilitar el fer-se seguidor dels perfils de Sergi Armengol Barriga a les xarxes socials que enllacen
a la nostra web. Referent a això volem que conegui que el tractament de les seves dades personals dins de l’entorn
d’aquestes xarxes socials, es regirà per les polítiques de privadesa d’aquestes xarxes socials.
Pel que l’exercici de drets per part de PIME quedarà limitat a aquelles que permeti la xarxa social que es tracti, per
la qual cosa recomanem que abans de seguir els nostres perfils en xarxes socials revisi les condicions d’ús i
polítiques de privadesa d’aquestes xarxes socials.

7. CONFIDENCIALITAT I CESSIÓ DE DADES
Les seves dades seran tractades amb el màxim zel per tots els nostres col·laboradors o empleats en qualsevol fase
dels serveis que prestem, sent les seves dades utilitzades exclusivament amb les finalitats que li hem indicat
anteriorment.
Sergi Armengol Barriga, li garanteix que les seves dades no seran cedides ni comunicades a cap tercer,
excepte en els casos legalment previstos i en el cas en què aquesta cessió es trobi emparada per la legislació, o bé
sigui imprescindible per poder complir el servei sol·licitat i/o contractat. En el cas de cedir les seves dades fora
d’aquests supòsits li sol·licitarem la seva autorització expressament.

8. INCORPORACIÓ DE DADES DE TERCERS
En el cas que ens faciliti dades de caràcter personal de terceres persones, declara que es troba autoritzat per
aquestes persones per facilitar les seves dades, i declara que els ha informat prèviament de tot el que recull la
present política de privadesa, especialment de les dades la nostra empresa i de com exercir els drets que la llei els
atorga. En aquest sentit Sergi Armengol Barriga, no assumeix cap responsabilitat sobre les dades
d’aquests tercers que ens faciliti, sent la seva exclusiva responsabilitat comptar amb l’autorització anticipada i
proporcionar la informació necessària als interessats.

9. EXERCICI DE DRETS
En tot moment, ens podrà remetre una comunicació per escrit al domicili social de Sergi Armengol Barriga o al correu electrònic: info@armengolautomocio.com incloent fotocòpia del seu DNI o un altre document que ens
permeti identificar-li, en cas de voler exercir els seus drets de protecció de dades personals. Els drets que pot
exercir són els següents:
1. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades , així com la limitació o oposició al seu
tractament.
2. Dret a realitzar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de
Dades, si ho considera oportú.
3. Dret a cursar baixa en els nostres serveis de subscripció, enviant un correu electrònic a: info@armengolautomocio.com
indicant en la seva sol·licitud: BAIXA SUBSCRIPCIÓ.
4. Dret a revocar el consentiment prestat per al tractament de les seves dades a qualsevol moment sempre que
sigui possible. Si bé aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

10. ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT
Mitjançant la marcació obligatòria de les caselles d’acceptació de la nostra “Política de Privadesa” i “ Avís Legal” i
l’entrada de dades en els camps dels nostres formularis ,l’usuari accepta expressament i de forma lliure i
inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició, declarant haver estat informat de les
condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i per tant consentint el tractament de les seves
dades per part de Sergi Armengol Barriga, en la forma i per a les finalitats indicades en la present
Política de Privadesa.

11. MESURES DE SEGURETAT
Sergi Armengol Barriga, ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per
garantir la seguretat de les dades personals que ens proporcioni. Evitant així la seva alteració, pèrdua, tractaments
o accessos no autoritzats. No obstant això, l’anterior, l’usuari reconeix i accepta que les mesures de seguretat en
Internet no són segures al 100 % per 100 %.

12. MODIFICACIONS DE LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVADESA
Sergi Armengol Barriga, pot alterar la present política de privadesa per adaptar-la a les modificacions
que es produeixin o pels canvis legislatius que vagin apareixent i afectin a les polítiques recollides en aquest
document. Com a conseqüència, recomanem que ho revisi periòdicament, així com que es posi en amb nosaltres
davant qualsevol tipus de dubte o incidència en el correu electrònic: info@armengolautomocio.com en la nostra adreça
postal C/FARMÀCIA LOCAL 26 AP7 LLINARS PARK, 08450 Llinars del Valles – Barcelona o al tel. 938413259