En compliment de la Llei Orgànica LOPD, així com com el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), així com la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI) li fem coneixedor que aquesta web és responsabilitat de la mercantil Sergi Armengol Barriga, (d’ara endavant la Companyia o Sergi Armengol Barriga) amb DNI – 47812317-D amb domicili social en: C/FARMÀCIA LOCAL 26 AP7 LLINARS PARK, 08450 Llinars del Valles – Barcelona.

D’igual forma li informem que les seves dades personals que puguin recaptar-se en aquesta comunicació seran tractats amb la finalitat de gestionar i atendre els serveis sol·licitats, i sota les directrius de la nostra política de privadesa, que pot consultar a l’apartat Política de Privadesa. Per a la utilització de la Pàgina es requereix l’acceptació expressa de l’usuari de totes i cadascuna de les clàusules que s’indiquen en el present Avís Legal, així com de cadascuna dels advertiments o clàusules específiques que s’estableixin per a la contractació de determinats serveis, compres o ús de zones de la Pàgina. En cas de no acceptar les clàusules establertes en el present Avís Legal, l’usuari haurà d’abstenir-se d’accedir i/o utilitzar els serveis i/o continguts posats a la seva disposició a la Pàgina, procedint a abandonar la mateixa.

ÚS DE LA PÀGINA

L’usuari s’obliga a no utilitzar la Pàgina per a la realització d’activitats contràries a les lleis, a la moral, a l’ordre públic i, en general, a fer un ús conforme a les condicions establertes en el present Avís Legal. Així mateix, s’obliga a no realitzar activitats publicitàries o d’explotació comercial remetent missatges que utilitzin una identitat falsa.

Sergi Armengol Barriga actua exclusivament com a responsable de la Pàgina en la seva condició de prestador d’un servei d’informació sobre els seus propis serveis i venda d’articles, no fent-se responsable dels continguts que, en contravenció a les presents condicions generals.

Sergi Armengol Barriga podrà interrompre el servei de la Pàgina que estigui sent utilitzat per l’usuari i resoldre de manera immediata la relació amb el si detecta un ús de la Pàgina o de qualsevol dels serveis que en el mateix s’ofereixen que pugui considerar contrari a l’expressat en el present Avís Legal

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

La totalitat d’aquesta Pàgina: text, imatges, marques, gràfics, logotips, botons, arxius de programari, combinacions de colors, així com l’estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts, es troba protegida per les lleis sobre Propietat Intel·lectual i Industrial, quedant prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, salvo per a ús personal i privat. La Companyia no garanteix que els continguts siguin precisos o lliures d’error o que el lliure ús dels mateixos per l’usuari no infringeixi els drets de terceres parts. El bon o mal ús d’aquesta pàgina i dels seus continguts està sota la responsabilitat de l’usuari. Així mateix, queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial, de la informació continguda a la Pàgina, qualsevol que fos la seva finalitat i el mitjà utilitzat per a això, sense la nostra autorització prèvia.

ENLLAÇOS O LINKS

La Pàgina pot incloure enllaços o links a llocs de tercers. Les pàgines pertanyents a tercers no han estat revisades ni són objecte de controls per la nostra banda. En qualsevol cas, no podrem ser considerats responsable dels continguts d’aquests llocs web ni de les mesures que s’adoptin relatives a la seva
privadesa o al tractament de les seves dades de caràcter personal. Recomanem la lectura detinguda de les condicions d’ús i la política de privadesa d’aquests llocs. En cas d’estar interessat a activar un enllaç a la nostra pàgina haurà de comunicar-ho, obtenint el consentiment exprés per crear l’enllaç. Sergi Armengol Barriga es reserva el dret d’oposició a l’activació d’enllaços amb el seu lloc web.

RESPONSABILITATS

La Companyia no serà responsable directa ni subsidiàriament de: La velocitat d’accés, el correcte funcionament ni la disponibilitat ni continuïtat de funcionament de la Pàgina. Els danys que puguin causar-se en els equips de l’usuari per la utilització de la Pàgina. Els casos en què un tercer, infringint les mesures de seguretat establertes, accedeixi als missatges o els utilitzi per a la remissió de virus informàtics. La licitud, fiabilitat i utilitat dels continguts que els usuaris transmetin amb la utilització de la pàgina o dels serveis en ell oferts, així com tampoc la seva veracitat o exactitud. La Companyia no controla la utilització que els usuaris fan de la Pàgina, ni garanteix que ho facin conforme a l’establert en el present Avís Legal.

A títol enunciatiu i amb caràcter no limitatiu, l’usuari serà responsable de: Dels continguts introduïts per ells, especialment de les dades i informacions introduïts i enviats a la Companyia per mitjà de la Pàgina o a la Pàgina. De la realització de qualsevol tipus d’actuació il·lícita, que danyi els drets de tercers, o que sigui nociva i/o perjudicial.

PROTECCIÓ DE DADES Sergi Armengol Barriga posa en coneixement dels usuaris de la pàgina web de la seva titularitat la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, privadesa dels usuaris i el secret i seguretat de les dades personals a l’apartat denominat “Política de Privadesa” de la web.

Sergi Armengol Barriga L’informa que s’adopten les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal que vostè ens faciliti, per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte de l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos als quals estan exposats. La navegació per la Pàgina deixa com a rastre l’adreça IP assignada pel seu proveïdor d’accés, aquestes dades únicament seran utilitzats amb la finalitat d’elaborar dades estadístiques de la Pàgina.

LEGISLACIÓ

El present Avís Legal es troba redactat en català, i es troba sotmès a la legislació espanyola i europea vigent. Per a qualsevol tipus de controvèrsia derivada de la utilització dels serveis oferts o dels continguts propis de la Pàgina les parts, amb l’acceptació d’allò establert en el present Avís Legal se sotmetran als Tribunals i Jutjats competents.

En cumplimiento de la LOPD, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (RGPD), así como la Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico (LSSICE o LSSI) le hacemos conocedor de que esta web es responsabilidad de la mercantil Sergi Armengol Barriga, (en adelante la Compañía o Sergi Armengol Barriga) con DNI – 47812317-D y con domicilio social en: C/FARMÀCIA LOCAL 26 AP7 LLINARS PARK, 08450 Llinars del Valles – Barcelona..

De igual forma le informamos que sus datos personales que puedan recabarse en esta comunicación serán tratados con la finalidad de gestionar y atender los servicios solicitados, y bajo las directrices de nuestra política de privacidad, que puede consultar en el apartado Política de Privacidad.

Para la utilización de la Página se requiere la aceptación expresa del usuario de todas y cada una de las cláusulas que se indican en el presente Aviso Legal, así como de cada una de las advertencias o cláusulas específicas que se establezcan para la contratación de determinados servicios, compras o uso de zonas de la Página. En caso de no aceptar las cláusulas establecidas en el presente Aviso Legal, el usuario deberá abstenerse de acceder y/o utilizar los servicios y/o contenidos puestos a su disposición en la Página, procediendo a abandonar la misma.

USO DE LA PÁGINA

El usuario se obliga a no utilizar la Página para la realización de actividades contrarias a las leyes, a la moral, al orden público y, en general, a hacer un uso conforme a las condiciones establecidas en el presente Aviso Legal. Asimismo, se obliga a no realizar actividades publicitarias o de explotación comercial remitiendo mensajes que utilicen una identidad falsa.

Sergi Armengol Barriga actúa exclusivamente como responsable de la Página en su condición de prestador de un servicio de información sobre sus propios servicios y venta de artículos, no haciéndose responsable de los contenidos que, en contravención a las presentes condiciones generales.

Sergi Armengol Barriga podrá interrumpir el servicio de la Página que esté siendo utilizado por el usuario y resolver de modo inmediato la relación con el si detecta un uso de la Página o de cualquiera de los servicios que en el mismo se ofertan que pueda considerar contrario a lo expresado en el presente Aviso Legal

PROPIEDAD INTELECTUAL E INDUSTRIAL

La totalidad de esta Página: texto, imágenes, marcas, gráficos, logotipos, botones, archivos de software, combinaciones de colores, así como la estructura, selección, ordenación y presentación de sus contenidos, se encuentra protegida por las leyes sobre Propiedad Intelectual e Industrial, quedando prohibida su reproducción, distribución, comunicación pública y transformación, salvo para uso personal y privado. La Compañía no garantiza que los contenidos sean precisos o libres de error o que el libre uso de los mismos por el usuario no infrinja los derechos de terceras partes. El buen o mal uso de esta página y de sus contenidos está bajo la responsabilidad del usuario. Asimismo, queda prohibida la reproducción, retransmisión, copia, cesión o redifusión, total o parcial, de la información contenida en la Página, cualquiera que fuera su finalidad y el medio utilizado para ello, sin nuestra autorización previa.

ENLACES O LINKS

La Página puede incluir enlaces o links a sitios de terceros. Las páginas pertenecientes a terceros no han sido revisadas ni son objeto de controles por nuestra parte. En cualquier caso, no podremos ser
considerados responsable de los contenidos de estos sitios web ni de las medidas que se adopten relativas a su privacidad o al tratamiento de sus datos de carácter personal. Recomendamos la lectura detenida de las condiciones de uso y la política de privacidad de estos sitios. En caso de estar interesado en activar un enlace a nuestra página deberá comunicarlo, obteniendo el consentimiento expreso para crear el enlace.

Sergi Armengol Barriga se reserva el derecho de oposición a la activación de enlaces con su sitio web. RESPONSABILIDADES La Compañía no será responsable directa ni subsidiariamente de: La velocidad de acceso, el correcto funcionamiento ni la disponibilidad ni continuidad de funcionamiento de la Página. Los daños que puedan causarse en los equipos del usuario por la utilización de la Página.

Los casos en que un tercero, quebrantando las medidas de seguridad establecidas, acceda a los mensajes o los utilice para la remisión de virus informáticos. La licitud, fiabilidad y utilidad de los contenidos que los usuarios transmitan con la utilización de la página o de los servicios en él ofertados, así como tampoco su veracidad o exactitud. La Compañía no controla la utilización que los usuarios hacen de la Página, ni garantiza que lo hagan conforme a lo establecido en el presente Aviso Legal. A título enunciativo y con carácter no limitativo, el usuario será responsable de: De los contenidos introducidos por ellos, especialmente de los datos e informaciones introducidos y enviados a la Compañía por medio de la Página o en la Página. De la realización de cualquier tipo de actuación ilícita, que dañe los derechos de terceros, o que sea nociva y/o perjudicial.

PROTECCIÓN DE DATOS

Sergi Armengol Barriga pone en conocimiento de los usuarios de la página web de su titularidad la legislación vigente en materia de protección de datos de carácter personal, privacidad de los usuarios y el secreto y seguridad de los datos personales en el apartado denominado “Política de Privacidad” de nuestra web.

Sergi Armengol Barriga le informa que se adoptan las medidas de índole técnica y organizativa necesarias para garantizar la seguridad de los datos de carácter personal remitidos y, para evitar su alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado, habida cuenta del estado de la tecnología, la naturaleza de los datos y los riesgos a los que están expuestos. La navegación por la Página deja como rastro la dirección IP asignada por su proveedor de acceso, estos datos únicamente serán utilizados con la finalidad de elaborar datos estadísticos de la Página.

FUERO

El presente Aviso Legal se encuentra redactado en castellano, y se encuentra sometido a la legislación Española y Europea vigente. Para cualquier tipo de controversia derivada de la utilización de los servicios ofrecidos o de los contenidos propios de la página, las partes con la aceptación del clausulado establecido en el presente Aviso Legal se someterán a los Tribunales y Juzgados competentes.